DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG:

MANDAG 29/11:
Biksemad med spejlæg.
Rødbeder følger med.

TIRSDAG 30/11:
Den Fornøjeliges fiskesuppe.
Med masser af fyld.
Hertil nybagt brød.

ONSDAG 1/12:
Oksebryst og høns i peberrod.
Hvide kartofler og rødbeder.

TORSDAG 2/12:
Baconhakkebøffer.
Pebersauce & grøntsager.
Hertil pommes frittes.

FREDAG 3/12:
Kalvefrikassé.

LØRDAG 4/12:
Skipperlabsskovs.
Med rødbeder, purløg og smør.

SØNDAG 5/12:
Porterbraiserede svinekæber.
Rodfrugtmos serveres til.

MANDAG 6/12:
BBQ Kyllingelår.
Med grøn salat og Sauce Bearnaise.
Hertil stegte kartofler.

TIRSDAG 7/12:
Fiskefrikadeller.
Persillesauce og hvide kartofler.
Akkompagneret af tyttebær.

ONSDAG 8/12:
Boller i karry.
Med ris og mangochutney.

TORSDAG 9/12:
Hurra! Vi har 5 års fødselsdag!
Wienerschnitzel med det hele.
Til kun 55 DKK

FREDAG 10/12:
Dansk bøf.
Masser af bløde løg.
Hvide kartofler og rødbeder.

LØRDAG 11/12:
Ungarsk gullasch.
Rødbeder og hvide kartofler.

SØNDAG 12/12:
Ribbensteg med rødkål.
Brunede- og hvide kartofler.
Rødkål, samt surt og sødt.

MANDAG 13/12:
Mørbradgryde.
Med cocktailpølser, champignons og løg.
Serveres med fritter.

TIRSDAG 14/12:
Kulemule i ovnen.
Med grønt og en sauce af fløde,
hvidvin, løg og estragon.

ONSDAG 15/12:
Stegt medister.
Stuvet hvidkål.
Hvide kartofler og rødbeder.

TORSDAG 16/12:
Den Fornøjelige burger.
Et kvart kilo oksekød, bacon og ost.
Fritter kommer selvfølgelig til.

FREDAG 17/12:
Karbonader.
Stuvede ærter og gulerødder.
Hvide kartofler og surt.

LØRDAG 18/12:
Mormor gullasch.
Med hvide kartofler og rødbeder.

SØNDAG 19/12:
Gammeldaws oksesteg.
Glaserede løg, bønner, gulerødder.
Surt og sødt hertil.

MANDAG 20/12:
Stor ribbensandwish.
Med rødkål og frisk agurkesalat.
Fritter og dressing til.

TIRSDAG 21/12:
Stegt kullerfilet.
Masser af bløde løg.
Hvide kartofler og agurkesalat.

ONSDAG 22/12:
Forloren hare med vildtsauce.
Gulerødder og hvide kartofler.
Serveres med tyttebær til.

TORSDAG 23/12:
Bamses livret – Kylling i karry.
Dertil ris og mangochutney.

FREDAG 24/12:
Juleaften.
Åbent 12:00-13:00 for afhentning af juletilbud.
Se undgå julestress og julemiddag.

LØRDAG 25/12:
Lukket.

SØNDAG 26/12:
Lukket.

MANDAG 27/12:
1/2 Grillkylling.
Grøn salat og frisk agurkesalat.
Pommes, ketchup og remoulade.

TIRSDAG 28/12:
Ovnbagt honninglaseret laks.
På bund af grøntsager.
Hertil Hollandaisesauce.

ONSDAG 29/12:
Medaljoner af kamfilet.
Med champignon ala creme.
Grønt og kartofler hertil.

TORSDAG 30/12:
Burger med pulled pork.
Godt med coleslaw.
Pommes frittes og dressing.

FREDAG 31/12:
Nytårsaften.
Åbent 12:00-13:00 for afhentning af nytårsmenuer.

Den aktuelle menu vil også blive postet på vores facebook side dagligt, hvor du vil kunne se det specifikke tilbehør til dagens middag, som er nøje udvalgt af sæsonens råvarer.

Se dagens aktuelle middag her.

Take away hverdage: 80,-
Take away søn- og helligdage: 95,-

Bestilling og information kan ske på: 

 

Den Fornøjelige byder hver dag på dagens middag eller dagens ret, som består af en række udvalgte retter fra det gode gamle danske køkken, som vores mor lavede den. Retterne kan både nydes i restauranten eller tages med hjem, som take away. Vi servere naturligvis størrelse, der gør dig mæt og fornøjet.