DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG:

FREDAG 24/9:
Kalvefrikassé.
Frisk agurk salat og hvide kartofler.

LØRDAG 25/9:
Farserede porrer med porresauce.
Hvide kartofler til.

SØNDAG 26/9:
Sprængt oksebryst i peberrod.
Grøntsager og hvide kartofler.

MANDAG 27/9:
Gammeldags kogt høns i asparges.
Med hvide kartofler og grønt til.

TIRSDAG 28/9:
Stort stjerneskud.
Masser af rejer og asparges.
Pænt pyntet.

ONSDAG 29/9:
Dansk bøf med bløde løg.
Kartofler og rødbeder.

TORSDAG 30/9:
Karrygullasch med cocktailpølser.
Peberfrugt og ananas.
Dertil ris.

FREDAG 1/10:
Gule ærter med af urter.
Flæsk, pølse samt sennep og rødbeder.

LØRDAG 2/10:
2. dags gule ærter m/ tilbehør.
Eller vælg
Dansk bøf med bløde løg
Kartofler og rødbeder.

SØNDAG 3/10:
Krydderstegt svinekam.
Med masser af grøntsager.
Stegte kartofler og rødvinssauce.

MANDAG 4/10:
 Mørbradbøffer
Med masser af bløde løg.
Kartofler og agurkesalat.

TIRSDAG 5/10:
Stegte fjæsinger.
Dertil persillesauce og tyttebær.

ONSDAG 6/10:
Irish stew.
Lavet på svinekød.
Med masser af grønt.

TORSDAG 7/10:
4 Tarteletter med høns i asparges.
Serveres med kartofler.

FREDAG 8/10:
Burger med pulled pork.
Coleslaw og dressing.
Dertil pommes frittes.

LØRDAG 9/10:
Medaljoner af kamfilet.
Med champignon ala creme.
Serveres med kartofler og agurkesalat, 

SØNDAG 10/10:
Herregårdshakkebøf.
Ærter, grilltomat.
Fritter og sauce Bearnaise,

MANDAG 11/10:
Mormorgullasch.
Hvide kartofler
Rødbeder til.

TIRSDAG 12/10:
Fiskelasagne.
Grøn salat hertil.

ONSDAG 13/10:
Græsk hakkebøf.
Med Tzatziki og stegte hvedekerner.
Mynte og grønt.

TORSDAG 14/10:
Brunkål.
Røget flæsk og pølse.
Rødbeder og sennep.

FREDAG 15/10:
Mexikanske pandekager.
Majs, peber, chili og ost.

LØRDAG 16/10:
Karbonader.
Med stuvede ærter og gulerødder.

SØNDAG 17/10:
Porterbraiserede svinekæber.
Rodfrugtemos og rødbeder.

MANDAG 18/10:
Lukket pga. personalefest.

TIRSDAG 19/10:
Stegt kullerfilet.
Med masser af bløde løg.
Dertil frisk agurkesalat.

ONSDAG 20/10:
Stegt paneret flæsk.
Persillesauce, kartofler.
Rødbeder – en klassiker.

TORSDAG 21/10:
Hvidkålsrouletter.
Braiseret på en bund af urter.
Dertil hvide kartofler og asier.

FREDAG 22/10:
Den Fornøjelige’s Burger.
– Bøf: Et kvart kilo oksekød.
Grønt, bacon og ost.
Hertil pommes frittes.

LØRDAG 23/10:
Kalvefrikassé

SØNDAG 24/10:
Ribbensteg med rødkål.
Hvide kartofler og dejlig sauce.
Surt og sødt.

MANDAG 25/10:
Hjemmelavede forårsruller.
Ris og karrysauce til.

TIRSDAG 26/10:
Fiskefrikadeller.
Remouladesauce, hvide kartofler.
Tyttebær skal der til.

ONSDAG 27/10:
Stegt kalvelever.
Med masser af bløde løg.
Brun sauce og kartofler
Eller vælg
Dansk bøf med bløde løg.

TORSDAG 28/10:
Forloren hare.
Hertil baconbønner og gulerødder.
Vildtsauce og hvide kartofler.

FREDAG 29/10:
Skipperlabsskovs.
Med purløg og smør.
Serveres med rødbeder.

LØRDAG 30/10:
Mørbradgryde.
Med svampe i paprikasauce.
Dertil pommes frittes.

SØNDAG 31/10:
Wienerschnitzel.
Med ærter og wienerdreng.
Stegte kartofler og stegesmør.

Den aktuelle menu vil også blive postet på vores facebook side dagligt, hvor du vil kunne se det specifikke tilbehør til dagens middag, som er nøje udvalgt af sæsonens råvarer.

Se dagens aktuelle middag her.

Take away hverdage: 80,-
Take away søn- og helligdage: 95,-

Bestilling og information kan ske på: 

 

Den Fornøjelige byder hver dag på dagens middag eller dagens ret, som består af en række udvalgte retter fra det gode gamle danske køkken, som vores mor lavede den. Retterne kan både nydes i restauranten eller tages med hjem, som take away. Vi servere naturligvis størrelse, der gør dig mæt og fornøjet.