DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG:

LØRDAG 31/10:
Den Fornøjeliges burger.
Med 1/4 kilo oksekød, bacon og ost.
Syltede rødløg, iceberg, agurk, løg og tomat.
Hjemmelavet dressing.
Hertil fritter og chilimayo.

SØNDAG 1/11:
Fyldt mørbrad med grøntsager,
paprikasauce og stegte kartofler.

MANDAG 2/11:
Ungarsk gullasch med kartoffelmos.

TIRSDAG 3/11:
Jimmys fiskefrikadeller med persillesauce,
kartofler og tyttebær.

ONSDAG 4/11:
Kalvefrikassé.

TORSDAG 5/11:
Lasagne med oksekød.
Dertil grøn salat.

FREDAG 6/11:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder.

LØRDAG 7/11:
Spidskål stegt på pande med oksekød og grøntsager.

SØNDAG 8/11:
Mørbrad Gastronome med broccoli, gulerødder,
og champignon ala creme.

MANDAG 9/11:
Svensk pølseret.

TIRSDAG 10/11:
Mortensand med rødkål, brunede- og hvide kartofler,
1/2 æble og chips, dejlig andestegssauce.
Dertil surt og sødt.
Bemærk dagens middag i dag koster 138 DKK

ONSDAG 11/11:
Dansk bøf med masser af bløde løg, hvide kartofler,
dejlig sauce og rødbeder.

TORSDAG 12/11:
Brændende kærlighed.

FREDAG 13/11:
Hjemmelavede forårsruller.
Deril ris og karry.

LØRDAG 14/11:
Forloren hare med baconbønner, gulerødder,
vildt sauce og hvide kartofler.

SØNDAG 15/11:
Porterbraiserede svinekæber.
Rustikke rodfrugter, perleløg og hvide kartofler.

MANDAG 16/11:
Grydestegt kylling med rabarber.
Mormor salat og frisk agurkesalat.

TIRSDAG 17/11:
Fiskesuppe.
Med masser af fisk, rejer og urter.
Hertil nybagt brød.

ONSDAG 18/11:
Hvidkålsrouletter braiseret på bund af rodfrugter.
Sauce og hvide kartofler.

TORSDAG 19/11:
Stroganoff af okseinderlår.
Dertil kartoffelmos.

FREDAG 20/11:
Burger med pulled pork, coleslaw.
Hertil pommes frites og dressing.

LØRDAG 21/11:
Benløse fugle fyldt med bacon, spæk,
gulerod og soltørrede tomat.

SØNDAG 22/11:
Ribbensteg med rødkål, brunede- og hvide kartofler,
dejlig sauce, samt surt og sødt.

MANDAG 23/11:
Frikadeller med stuvet hvidkål og rødbeder.

TIRSDAG 24/11:
Stort stjerneskud.
Masser af rejer, grønne asparges, dressing.
Pænt pyntet.

ONSDAG 25/11:
Biksemad med spejlæg og rødbeder.

TORSDAG 26/11:
Gule ærter med flæsk og pølse.
Sennep og rødbeder.

FREDAG 27/11:
Stor ribbensandwish med rødkål
og frisk agurkesalat.
Hertil fritter og dressing.

LØRDAG 28/11:
Enebærgryde med rodfrugtmos.

SØNDAG 29/11:
Wienerschnitzel med ærter, dreng, 
stegte kartofler og stegesmør.

MANDAG 30/11:
Stegt medister med rødkål og brun sauce.
Dertil hvide kartofler.

Den aktuelle menu vil dagligt blive postet på vores facebook side, hvor du vil kunne se hvad tilbehøret til dagens middag består af, hvilket skifter efter dagens råvare og udbud.

Se dagens aktuelle middag her.

Take away hverdage: 76,-
Take away søn- og helligdage: 92,-

Bestilling og information kan ske på 

 

Den Fornøjelige byder hver dag på dagens middag eller dagens ret, som består af en række udvalgte retter fra det gode gamle danske køkken, som vores mor lavede den. Retterne kan både nydes i restauranten eller tages med hjem, som take away. Vi servere naturligvis størrelse, der gør dig mæt og fornøjet.