DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG:

SØNDAG 23/5:
Wienerschnitzel med ærter, stegte kartofler.
Wienerdreng og stegesmør.

MANDAG 24/5:
Sprængt oksebryst i peberrod, grøntsager
og nye kartofler.

TIRSDAG 25/5:
Stort stjerneskud.
Med masser af rejer, grønne asparges og dressing.
Flot pyntet.

ONSDAG 26/5:
Karbonader med stuvet spidskål.
Med nye kartofler.

TORSDAG 27/5:
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder.
Nye kartofler og surt til.

FREDAG 28/5:
BBQ marinerede spareribs med coleslaw,
bagte kartofler og kryddersmør.

LØRDAG 29/5:
Benløse fugle fyldt med persille,
gulerod og bacon.
Dertil kartoffelmos.

SØNDAG 30/5:
Herregårdshakkebøf med ærter, grilltomat,
fritter og Bearnaise.

MANDAG 31/5:
Farserede porrer med porresauce,
nye kartofler og frisk agurkesalat.

TIRSDAG 1/6:
Jimmys fiskefrikadeller med persillesauce,
hvide kartofler og tyttebær.

ONSDAG 2/6:
Lasagne med oksekød.
Dertil grøn salat.

TORSDAG 3/6:
Burger med hjemmelavet pulled pork.
Med coleslaw.
Dertil pommes frites og dressing.

FREDAG 4/6:
Mormorgullasch med rodfrugtmos.
Hertil rødbeder.

LØRDAG 5/6:
Glæd fatter på FARS dag.
Helstegt okseculotte med svampetimbale.
Ratatouille og gulerødder.
Dertil nye kartofler og bearnaisesauce.
Take away: DKK 95,-
I restauranten: DKK 168,-

SØNDAG 6/6:
Stegt krydderkam med grøntsager.
Stegte kartofler og rødvinssauce.

MANDAG 7/6:
Kyllingebryst i sur/sødsauce, nye kartofler og surt.

TIRSDAG 8/6:
Krydderpaneret mørksejfilet.
Med nye kartofler og urtesauce.

ONSDAG 9/6:
Stegt medister med stuvet spidskål.
Serveres med nye kartofler og rødbeder.

TORSDAG 10/6:
Ungarsk gullaschsuppe.
God med kød og grønt.
Dertil nybagt brød.

FREDAG 11/6:
Karbonader med stuvede ærter.
Gulerødder, nye kartofler og surt.

LØRDAG 12/6:
Jægerschnitzel med ærter.
Stegte kartofler og jægersauce. 

SØNDAG 13/6:
Mørbradbøffer med champignon ala creme,
grøntsager og nye kartofler.

MANDAG 14/6:
Spidskål på panden – med godt krydder oksekød.
Med nye kartofler.

TIRSDAG 15/6:
Lasagne med røget laks, kuller,
tomat og spinat.
Hertil grøn salat.

ONSDAG 16/6:
Dansk bøf med masse af bløde løg
og rødbeder.

TORSDAG 17/6:
Karrygullasch med peberfrugt.
Heri ananas og cocktailpølser.

FREDAG 18/6:
Stegt paneret flæsk.
Med nye kartofler, persillesauce og rødbeder.

LØRDAG 19/6:
Mexikanske pandekager med oksekød og guacamole.
Pastasalat til.

SØNDAG 20/6:
Kalvesteg med perleløg.
Bønner og gulerødder.
Surt, sødt og nye kartofler.

MANDAG 21/6:
Paprikagryde med kalvekød.
Grønt til.

TIRSDAG 22/6:
Kulmulefilet på bund af urter.
Sauce af løg, hvidvin, dijon sennep,
fløde og estragon.

ONSDAG 23/6:
Forloren hare med baconbønner.
Gulerødder og nye kartofler.
Serveres med vildtsauce.

TORSDAG 24/6:
1/2 Grillkylling med fritter.
Salat, ketchup, remoulade.
Agurkesalat til.

FREDAG 25/6:
Fyldte peberfrugter.
Fyldt med godt krydder oksekød.

LØRDAG 26/6:
Jungmandsgryde.
Med skært svinekød, cocktailpølser,
svampe og bacon.
Med ris til.

SØNDAG 27/6:
Wienerschnitzel med ærter.
Wienerdreng, stegte kartofler.
Med stegesmør.

MANDAG 28/6:
Pork sweet & sour.
Serveres med ris.

TIRSDAG 29/6:
Stegte sommermakreller.
Persillesauce og nye kartofler.
Tyttebær hertil.

ONSDAG 30/6:
Bankekød med nye kartofler.
Serveres med rødbeder.

TORSDAG 31/6:
Stor ribbensandwish.
Rødkål og frisk agurkesalat.
Serveres med pommes.

Den aktuelle menu vil også blive postet på vores facebook side dagligt, hvor du vil kunne se det specifikke tilbehør til dagens middag, som er nøje udvalgt af sæsonens råvarer.

Se dagens aktuelle middag her.

Take away hverdage: 80,-
Take away søn- og helligdage: 95,-

Bestilling og information kan ske på: 

 

Den Fornøjelige byder hver dag på dagens middag eller dagens ret, som består af en række udvalgte retter fra det gode gamle danske køkken, som vores mor lavede den. Retterne kan både nydes i restauranten eller tages med hjem, som take away. Vi servere naturligvis størrelse, der gør dig mæt og fornøjet.