DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG:

TIRSDAG 1/12:
Stegt langefilet med masser af bløde løg.
Kartofler og brun sovs.

ONSDAG 2/12:
Baconhakkebøf med pebersauce, grøntsager og fritter.

TORSDAG 3/12:
Pirogger med krydret oksekød, salat,
fritter og dressing.

FREDAG 4/12:
Forloren hare med baconbønner, gulerødder,
vildtsauce og kartofler.

LØRDAG 5/12:
Sigøjnerschnitzel med ærter, stegte kartofler
og sigøjnersauce.

SØNDAG 6/12:
Vendsysselsk grønlangkål med glaseret skinke og
medister, samt brunede kartofler.

MANDAG 7/12:
Lasgne med oksekød. Dertil salat.

TIRSDAG 8/12:
Vagns fiskekrebinetter med grøntsager,
hvide kartofler og sennepssauce.

ONSDAG 9/12:
Hjemmelavede foråsruller med ris og karry.

TORSDAG 10/12:
Brunkål med flæsk og pølse.
Hertil sennep og rødbeder.

FREDAG 11/12:
Fyldt mørbrad med grøntsager, flødesauce,
og stegte kartofler.

LØRDAG 12/12:
Ovenstegt paprikakylling med grøntsager.
Dertil en paprikasauce.

SØNDAG 13/12:
Gl. dags oksesteg med glaserede løg, gulerødder og bønner.
Surt og sødt serveres til.

MANDAG 14/12:
Dansk bøf med masser af bløde løg, hvide kartofler og rødbeder.

TIRSDAG 15/12:
Ovnbagt laksefilet på bund af grønt.
Med honning og lime.

ONSDAG 16/12:
Spanske kødboller af okse og gris.
I kraftig tomatsauce med løg og laurbær.

TORSDAG 17/12:
Mormor gullasch med karoffelmos og rødbeder.

FREDAG 18/12:
Stegt paneret flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder.

LØRDAG 19/12:
Karbonader med grønærter og hvide kartofler.

SØNDAG 20/12:
Sprængt oksespidsbryst i peberrod, grønstager.
Serveres med hvide kartofler.

MANDAG 21/12:
Ungarsk gullaschsuppe med masser af fyld.
Serveres med nybagt brød.

TIRSDAG 22/12:
Kulemule i ovnen med masser af af løg, hvidvin,
piskefløde, sennep og estragon.

ONSDAG 23/12:
Mørbradbøffer med chamoignon ala creme.
Grøntsager, kartofler og argurkesalat.

TORSDAG 24/12:
Se undgå julestress

FREDAG 25/12:
Vi holder juleferie

LØRDAG 26/12:
Vi holder juleferie

SØNDAG 27/12:
Herregårdshakkebøf med Bearnaisesauce.
Ærter, grilltomat og fritter.

MANDAG 28/12:
1/2 Grill kylling med fritter, salat, agurkesalat.
Ketchup og remoulade som dyppelse.

TIRSDAG 29/12:
Jimmys fiskefrikadeller med persillesauce.
Hvidekartofler og tyttebær.

ONSDAG 30/12:
Skipperlabsskovs med purløg.
Smør og rødbeder til.

TORSDAG 31/12:
Bestil vores nytårsmenu ud af huset.

Den aktuelle menu vil dagligt blive postet på vores facebook side, hvor du vil kunne se hvad tilbehøret til dagens middag består af, hvilket skifter efter dagens råvare og udbud.

Se dagens aktuelle middag her.

Take away hverdage: 76,-
Take away søn- og helligdage: 92,-

Bestilling og information kan ske på 

 

Den Fornøjelige byder hver dag på dagens middag eller dagens ret, som består af en række udvalgte retter fra det gode gamle danske køkken, som vores mor lavede den. Retterne kan både nydes i restauranten eller tages med hjem, som take away. Vi servere naturligvis størrelse, der gør dig mæt og fornøjet.