DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG

MAD UD AF HUSET – TAKE AWAY

Den Fornøjelige logo transparent baggrund

DAGENS MIDDAG:

TIRSDAG 26/5:
Stort stjerneskud.
Masser af rejer, asparges og hvad dertil hører.
Pænt pyntet.

ONSDAG 27/5:
Bankekød med kartoffelmos og rødbeder.

TORSDAG 28/5:
Karbonader med grønærter, nye kartofler og frisk agurkesalat.

FREDAG 29/5:
Forloren hare med baconbønner, gulerødder og vildtsauce.

LØRDAG 30/5:
Sprængt oksespidsbryst i peberrod.
Dertil grønt og nye kartofler.

SØNDAG 31/5:
Gammeldags oksesteg med hele svineriet.

MANDAG 1/6:
Peberhakkebøf med bagt kartoffel.

TIRSDAG 2/6:
Stegt torsk med sennepsauce.

ONSDAG 3/6:
Boller i selleri.

TORSDAG 4/6:
Wok med oksegryde med nudler.

FREDAG 5/6:
Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler.
Farmand skal jo have det godt på fars dag. 🙂

LØRDAG 6/6:
Marineret nakkesteak med salat.

SØNDAG 7/6:
Porterbraiseret svinekæber.

MANDAG 8/6:
Mexicanske pandekager.

TIRSDAG 9/6:
Fiskesuppe med masser af fyld.

ONSDAG 10/6:
Grydestegt kylling med agurkesalat.

TORSDAG 11/6:
Flødegullasch med urtemos.

FREDAG 12/6:
Hjemmerøget BBQ kamben.

LØRDAG 13/6:
Pariserbøf med det hele.
Serveres med Pommes frittes.

SØNDAG 14/6:
Skinkeculotte med grønt.

MANDAG 15/6:
Sigøjnerschnitzel med fritter, grønt og sigøjnersauce.

TIRSDAG 16/6:
Stor stegt rødspætte.

ONSDAG 17/6:
Farserede porrer.

TORSDAG 18/6:
Den Fornøjelige’s burger.
Hertil fritter med dyppelse.

FREDAG 19/6:
Spanske kyllingelår.

LØRDAG 20/6:
Mormorgullasch med mos.

SØNDAG 21/6:
Ribbensteg med rødkål.

MANDAG 22/6:
Lasagne med salat.

TIRSDAG 23/6:
Stort stjerneskud.
Masser af rejer, asparges og hvad dertil hører.
Pænt pyntet.

ONSDAG 24/6:
Frikadeller med stuvet spidskål.

TORSDAG 25/6:
Ungarsk gullaschsuppe.
Hertil brød.

FREDAG 26/6:
Stor ribbenssandwich med fritter.

LØRDAG 27/6:
Skipperlabskovs med rødbeder.

SØNDAG 28/6:
Wienerschnitzel med ærter, wienerdreng, stegte kartofler, stegesmør.
Bearnaise kan tilkøbes (+15 DKK)

MANDAG 29/6:
Dansk bøf med bløde løg.

TIRSDAG 30/6:
Fiskefrikadeller med persille sauce.

Den aktuelle menu vil dagligt blive postet på vores facebook side, hvor du vil kunne se hvad tilbehøret til dagens middag består af, hvilket skifter efter dagens råvare og udbud.

Se dagens aktuelle middag her.

Take away hverdage: 76,-
Take away søn- og helligdage: 92,-

Bestilling og information kan ske på 

 

Den Fornøjelige byder hver dag på dagens middag eller dagens ret, som består af en række udvalgte retter fra det gode gamle danske køkken, som vores mor lavede den. Retterne kan både nydes i restauranten eller tages med hjem, som take away. Vi servere naturligvis størrelse, der gør dig mæt og fornøjet.